WONGEMA

Openingstijden: ma-vr op aanvraag, za-zo 10-17 uur

Openingstijden: ma-vr op aanvraag, za-zo 10-17 uur

Wie is Wongema?

Wongema is een vergroningsing van de achternaam van Erik Wong. Erik Wong is grafisch vormgever en oprichter van Wongema. Elke maand is hij wel een keer in Hornhuizen te vinden.

Wilbert van de Kamp is (relatief) jong, nieuwbakken Hornhuister en zit altijd vol plannen en erg dynamische, maar mooie projecten. Hij kookt verrukkelijk met mooie producten uit de omgeving (waarbij hij wel altijd veel rommel in de keuken maakt) en kent bijna iedereen in de streek. Sommigen van jullie kennen hem vast ook al wel van het Aardappelfeest of als gastkok.

Astrid Kaag is Hornhuister en weet veel van beleid. Haar hart ligt bij de ‘inclusieve’ samenleving en nieuwe economie en zij leidt vanuit de provincie Brabant allerlei projecten op dat gebied. Ze gaat de hele wereld over, maar het laatste jaar vooral via de computer.

Wat zouden we zonder Belinda moeten? Belinda zorgt dat alles schoon en netjes is, draait bij nacht en ontij wasjes, maar kan tot op heden nog niet zelf de koffie-automaat bedienen, dus dat doen wij met alle liefde voor haar. Als ze er is: bedank haar, want zonder Belinda geen Wongema.

Hornhuizen is een prachtig dorp, vol met lieve mensen. Ze organiseren feesten in Wongema, hangen er aan de bar, eten er zeewierbitterballen en helpen regelmatig mee!

3 juni
t/m 4 juni
Dit weekend zijn we dicht i.v.m. een boeking.
10 juni
10 juni: de maandmaaltijd! Ines, onze vrijwilligerscoördinator en kok kookt, met hulp van Floor en Jens. Het thema? Alles vol.....
Aanvang: 18:00 uur
kosten: €25
10 juni
t/m 11 juni
Open voor lunch, suikerbrood, koffie, thee en gezelligheid!
Aanvang: 10:00 uur
kosten: 17:00
12 juni
t/m 16 juni
(English🇬🇧 below) Van 12-16 juni is het schrijfweek in Wongema! Schrijvers/denkers uit alle hoeken en gaten zijn welkom. Je kunt.....

Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.