WONGEMA

openingstijden: ma-vr op aanvraag, za en zo van 10-17 uur

openingstijden: ma-vr op aanvraag, za en zo van 10-17 uur

Werken

Een dagje werken in Wongema

Zin om een dagje weg te zijn uit de stad? Op een mooie plek met veel natuur om je heen aan een eigen project te werken? Je geen zorgen te maken over koffie of een lekkere lunch? In Wongema kan je een dagje komen werken. Voor €30,- krijg je koffie, thee, sap, fruit, lunch, wifi en warmte.

Check voordat je hierheen komt even in onze agenda of we die dag niet toevallig gesloten zijn (dat is bijna nooit hoor) of stuur van tevoren even een mailtje naar post@wongema.nl


Vergaderen in Wongema

Wongema is perfect om met een groep mensen te werken aan een vraagstuk, een kunstwerk of om even met je team of een groep studenten erop uit te zijn. Er is wifi, een flipover, beamer, gratis parkeerruimte, lekkere koffie en thee en fruit, en als je dat wilt kunnen we ook voor je koken.

Tussen het vergaderen door even naar de kwelder wandelen, achteraf een borrel of diner, en blijven slapen kan óók nog eens. We hebben 7 slaapkamers en een slaapzolder waar ruimte is voor 11 personen. Als je nóg meer ruimte nodig hebt, zoals bijvoorbeeld bij een conferentie, kunnen we ook de tegenoverliggende kerk erbij huren. Meer informatie? Mail naar post@wongema.nl of bel naar 06 21441834.


Werken voor Wongema

Wongema doen we samen! Met een grote groep mensen runnen we Wongema. Heb je ook zin om mee te werken? Te ervaren hoe leuk het is om een hotel-restaurant te hebben? Meld je aan als:

Dagherbergier: Als dagherbergier draai je Wongema een dag. Je runt het café (koffie zetten, lunch maken, afwasje draaien) dat van 10-17 uur open is. Tussen het bedienen door kan je natuurlijk gewoon aan je eigen dingen werken. In overleg met de weekherbergier bespreek je wie wat doet. 

Weekherbergier: Als weekherbergier draai je Wongema een week, van maandag tot maandag. In overleg zijn andere dagen natuurlijk ook mogelijk. Je opent en sluit het café, maakt een daghap als er gasten zijn, verzorgt het ontbijt en ontvangt de hotelgasten.

Weekendherbergier: Als weekendherbergier maak je van een weekend Wongema een feest. Organiseer een evenement, een leuk diner of een feest, of nodig al je vrienden uit. Familie mag ook natuurlijk.  In overleg met de dagherbergier bespreek je wie wat doet, en kan je er natuurlijk prima af en toe ook een dagdeel op uit.

Samen met de andere herbergiers kan je ook een programma voor de week maken, zoals een diner, een optreden of een filmvertoning. Nóg leuker als je die week ook eigen gasten uitnodigt en samen aan een wereldverbeterend thema gaat werken.

Wat krijg je ervoor terug? Kost en inwoning, een vergoeding wanneer er in jouw week een groep in Wongema is, een mooie plek en betrokkenheid bij een mooi initiatief in Noord-Nederland. We zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk met 2 personen bent, zodat het werk leuk blijft! 

Ben je benieuwd of wil je even sparren? Mail even naar post@wongema.nl 

22 september
t/m 30 september
Hoe smaken de Wadden? Zes koks slaan de handen ineen met zes vissers en boeren en laten je.....
kosten: €95
30 september
t/m 1 oktober
Open voor lunch, suikerbrood, koffie, thee en gezelligheid!
Aanvang: 10:00 uur
2 oktober
t/m 7 oktober
Van 4-7 oktober is het werkweek in Wongema! (English🇬🇧 below) Nog net voor de vakantie even aan de slag! Schrijvers/denkers.....
7 oktober
De aardappeloogst is in volle gang, Op zaterdag 7 oktober vieren we het bestaan van deze bescheiden, maar.....
Aanvang: 14:00 uur

Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.