Hoe smaken de Wadden? Zes koks slaan de handen ineen met zes vissers en boeren en laten je alles proeven wat in het waddengebied zwemt, groeit en rondloopt. De diners zijn op 22,23, 29 en 30 september.
Koop je kaarten hier!
Hoe smaken de Wadden? Zes koks slaan de handen ineen met zes vissers en boeren en laten je alles proeven wat in het waddengebied zwemt, groeit en rondloopt. Schaal- en schelpdieren, vis, piepers, ui, spelt, zuivel: de Wadden zijn zoveel meer dan alleen de zee.
Je eet aan een lange tafel bij een boerderij aan de Noord-Groningse kust, pal aan de wadden. En uiteraard lopen we ook naar de kwelder. Tussen de gangen door wordt er verteld over het gebied en leer je alles over het Waddenlandschap op je bord. In kunst, toneel, gesproken woord, een mooie wandeling, én gesprek aan tafel.
Nog niet uitgeproefd? Je kunt in de buurt blijven slapen en op expeditie gaan met Grounded Expedities om nóg meer over het Waddengebied te leren.
De ticketverkoop is los! Reserveer nu je plekje. Heb je vragen? Stuur een mail naar merije@toerismewaddenland.nl.
Ticketprijs
- €95,- per persoon voor zes gangen, inclusief drankjes en koffie/thee & kunst, toneel, gesproken woord tussen de gangen door.






Koks & boeren
- Barbara ’t Ailand & Jan – ’t Ailand
- Stefan- Molenrij & Nikki – Horaholm
- Wilbert – Wongema & Ale – Landgoud
- Nanouk – Voux & Piet – Eikemaheert
- Polly – Polly’s keuken & Janke – Waddenmax
- Nelske – Bertje Jens & Jouke – Eemstuin