WONGEMA

Openingstijden: in januari en februari alleen open op aanvraag!

Openingstijden: in januari en februari alleen open op aanvraag!

Wie is Wongema?

Wongema is een vergroningsing van de achternaam van Erik Wong. Erik Wong is grafisch vormgever en oprichter van Wongema. Elke maand is hij wel een keer in Hornhuizen te vinden.

Wilbert van de Kamp is (relatief) jong, nieuwbakken Hornhuister en zit altijd vol plannen en erg dynamische, maar mooie projecten. Hij kookt verrukkelijk met mooie producten uit de omgeving (waarbij hij wel altijd veel rommel in de keuken maakt) en kent bijna iedereen in de streek. Sommigen van jullie kennen hem vast ook al wel van het Aardappelfeest of als gastkok.

Astrid Kaag is Hornhuister en weet veel van beleid. Haar hart ligt bij de ‘inclusieve’ samenleving en nieuwe economie en zij leidt vanuit de provincie Brabant allerlei projecten op dat gebied. Ze gaat de hele wereld over, maar het laatste jaar vooral via de computer.

Wat zouden we zonder Belinda moeten? Belinda zorgt dat alles schoon en netjes is, draait bij nacht en ontij wasjes, maar kan tot op heden nog niet zelf de koffie-automaat bedienen, dus dat doen wij met alle liefde voor haar. Als ze er is: bedank haar, want zonder Belinda geen Wongema.

Hornhuizen is een prachtig dorp, vol met lieve mensen. Ze organiseren feesten in Wongema, hangen er aan de bar, eten er zeewierbitterballen en helpen regelmatig mee!

1 januari
t/m 23 februari
10 februari
Het is weer tijd om heerlijk aan te schuiven in Wongema. Wilbert kookt samen met Angela Rijnen van.....
Aanvang: 18:00 uur
kosten: €25
20 februari
t/m 24 februari
Tijdens deze schrijfweek is Wongema als “gezamenlijk huishouden” open. Dat houdt in dat we open zijn voor overnachters.....
25 februari
t/m 26 januari
Tijdens deze dagen is het café van Wongema open. Kom langs om te zien wat de handwerkers dit.....
Aanvang: 13:00 uur

Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.