WONGEMA

openingstijden: ma-vr op aanvraag, za en zo van 10-17 uur

openingstijden: ma-vr op aanvraag, za en zo van 10-17 uur

Ruimte huren

Ken je Wongema al? Zo niet, dan leiden wij je even virtueel door ons pand. Beneden loop je door de oranje door rechtstreeks het café in. Er twee zijdelen die heel handig zijn voor kleinere groepen om te werken of overleggen, of om op te splitsen als je met een grotere groep bent.

Boven het café zijn 5 eenpersoonskamers (60 euro per nacht) en 2 tweepersoonskamers (90 euro per nacht) te vinden. De kamers hebben gedeelde douches en toiletten op de gang. In Wongema kan je gewoon reserveren, wij zorgen dat er een bedje voor je klaarstaat.

Kom langs om een of meerdere dagen te luieren en te genieten van de eindeloze uitzichten.

Reserveren kan via post@wongema.nl

In de schuur vind je een mooie grote werkruimte met een lange eet/werktafel voor 12 personen, een ronde tafel voor 6 personen en banken rond een houtkachel. Alles kan ook opzij, of je kunt allemaal kleinere klaptafels neerzetten zodat iedereen een eigen werkplek heeft. Op de muur of het projectiescherm kun je films streamen en projecteren.

Boven is een slaapzolder, met 11 losse bedden. Door een architect zijn halfopen bedsteden gecreëerd in de prachtige Wongema-kleuren.

De schuur is geschikt voor families, vriendengroepen, cursussen en kleine bijeenkomsten en als geheel af te huren voor een midweek, week of lang weekend. In de schuur is ook een kleine keuken, dus je kunt er ook voor kiezen zelf te koken.

Vergaderen, met je eigen groep aan de slag of een feest organiseren? Dat kan! Boek een dagdeel in het café, of vergader rond de haard in de schuur. 

Wongema is niet zo duur en voor groepen kunststudenten nog goedkoper.

Midweek / weekend schuur: 1250 euro

22 september
t/m 30 september
Hoe smaken de Wadden? Zes koks slaan de handen ineen met zes vissers en boeren en laten je.....
kosten: €95
27 september
Zin in om even weg te zijn uit Stad? Op een mooie plek met veel natuur om je.....
Aanvang: 10:00 uur
kosten: €30
30 september
t/m 1 oktober
Open voor lunch, suikerbrood, koffie, thee en gezelligheid!
Aanvang: 10:00 uur
2 oktober
t/m 7 oktober
Van 4-7 oktober is het werkweek in Wongema! (English🇬🇧 below) Nog net voor de vakantie even aan de slag! Schrijvers/denkers.....

Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.