WONGEMA

openingstijden: ma-vr op aanvraag, za en zo van 10-17 uur

openingstijden: ma-vr op aanvraag, za en zo van 10-17 uur

Werken 3

Werken voor Wongema

Wongema doen we samen! Met een grote groep mensen runnen we Wongema. Heb je ook zin om mee te werken? Te ervaren hoe leuk het is om een hotel-restaurant te hebben? Meld je aan als:

Dagherbergier: Als dagherbergier draai je Wongema een dag. Je runt het café (koffie zetten, lunch maken, afwasje draaien) dat van 10-17 uur open is. Tussen het bedienen door kan je natuurlijk gewoon aan je eigen dingen werken. In overleg met de weekherbergier bespreek je wie wat doet. 

Weekherbergier: Als weekherbergier draai je Wongema een week, van maandag tot maandag. In overleg zijn andere dagen natuurlijk ook mogelijk. Je opent en sluit het café, maakt een daghap als er gasten zijn, verzorgt het ontbijt en ontvangt de hotelgasten. In overleg met de dagherbergier bespreek je wie wat doet, en kan je er natuurlijk prima af en toe ook een dagdeel op uit. 

Samen met de andere herbergiers kan je ook een programma voor de week maken, zoals een diner, een optreden of een filmvertoning. Nóg leuker als je die week ook eigen gasten uitnodigt en samen aan een wereldverbeterend thema gaat werken.

Weekendherbergier: Als weekendherbergier maak je van een weekend Wongema een feest. Organiseer een evenement, een leuk diner of een feest, of nodig al je vrienden uit. Familie mag ook natuurlijk. 

Wat krijg je ervoor terug? Kost en inwoning, een vergoeding wanneer er in jouw week een groep in Wongema is, een mooie plek en betrokkenheid bij een mooi initiatief in Noord-Nederland. We zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk met 2 personen bent, zodat het werk leuk blijft! 

Ben je benieuwd of wil je even sparren? Mail even naar post@wongema.nl 

 

Een dagje werken

Zin om een dagje weg te zijn uit de stad? Op een mooie plek met veel natuur om je heen aan een eigen project te werken? Je geen zorgen te maken over koffie of een lekkere lunch? In Wongema kan je een dagje komen werken. Voor €20,- krijg je koffie, thee, sap, fruit, lunch, wifi en warmte. 

Check voordat je hierheen komt even in onze agenda of we die dag niet toevallig gesloten zijn (dat is bijna nooit hoor 😉 ) of stuur van tevoren even een mailtje naar post@wongema.nl 

Vergaderen

Wongema is de plek bij uitstek om met een groep mensen te werken aan een vraagstuk, een kunstwerk of om even lekker met je team of een groep studenten erop uit te zijn. In een ongedwongen sfeer kun je vergaderen, wij zorgen voor lekker eten en drinken. Tussendoor maak je een wandeling door het dorp of naar het wad. En ’s avonds plaatjes draaien op de platenspeler met een drankje van de bar. We hebben 20 slaapplekken (met nog wat uitbreiding door middel van bedbanken of stapelbedden), en werkruimte voor zo’n 20 – 40 mensen. Ben je met meer? Neem dan contact op. Soms kunnen we terecht in de kerk van Hornhuizen.

29 mei
Zin in om even weg te zijn uit Stad? Op een mooie plek met veel natuur om je.....
Aanvang: 09:00 uur
kosten: €35,-
1 juni
Op 1 juni presenteert SP Hogeland een bijzondere filmvertoning in Wongema: Judas and the Black Messiah. Bij deze.....
Aanvang: 19:30 uur
kosten: gratis
8 juni
Op 8 juni is de volgende Wonge-maaltijd. Deze keer zal er gekookt worden door Yvonne! Ze kookt een.....
Aanvang: 18:30 uur
kosten: € 27,50
8 juni
Wongema is een vereniging geworden! De eerste Algemene Ledenvergadering is aangekondigd. Op 8 juni is het zover: tijdens.....
Aanvang: 16:00 uur
kosten: GRATIS

Wongema maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt.